Cum să permiteți oamenilor să vă partajeze postarea pe Facebook pe un dispozitiv mobil

  1. Găsiți postarea pe care doriți să o puteți partaja și atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus. ...
  2. În meniul pop-up, atingeți „Editați confidențialitatea”. ...
  3. În meniul „Confidențialitate”, atingeți caseta de selectare de lângă „Public”, apoi atingeți „Terminat” în colțul din dreapta sus al ecranului.

  1. Cum îmi schimb setările de partajare pe Facebook?
  2. De ce nu pot să-mi public postarea pe Facebook?
  3. Cum permit oamenilor să împărtășească postările și poveștile mele?
  4. Cum pot face publicarea mea publică pe Facebook?
  5. De ce prietenii mei nu pot distribui postarea mea pe Facebook?
  6. Cum activez butonul Partajare pe grupul meu de Facebook?
  7. De ce nu pot distribui o postare la povestea mea?
  8. De ce sunt blocat să împărtășesc postări pe Facebook?
  9. Cum dezactivez partajarea?
  10. Cine poate distribui postarea mea?
  11. A eliminat Facebook butonul de partajare?
  12. Cum elimin butonul de partajare pe Facebook 2020?

Cum îmi schimb setările de partajare pe Facebook?

Pentru a modifica setarea de partajare pentru conținutul partajat anterior, urmați aceste instrucțiuni:

  1. Accesați cronologia dvs. personală și faceți clic pe butonul Jurnal de activități direct sub fotografia de copertă. ...
  2. Găsiți actualizarea de stare pentru care doriți să modificați preferința de partajare. ...
  3. Faceți clic pe pictograma de partajare și alegeți o opțiune de partajare din listă.

De ce nu pot să-mi public postarea pe Facebook?

Echipa de ajutor Facebook

Salut Salal, dacă ai mai puțin de 18 ani, nu vei putea posta în „Public”. Publicul maxim pe care îl puteți partaja este prietenii prietenilor.

Cum permit oamenilor să împărtășească postările și povestirile mele?

Pentru a le permite oamenilor permisiunea de a posta în Povestirile Facebook ale paginii dvs., acestea trebuie adăugate în Managerul dvs. de afaceri. Trebuie să fiți administrator al contului Business Manager pentru a adăuga persoane. După ce le-ați adăugat, le puteți acorda permisiunea de a posta articole în numele paginii dvs..

Cum pot face publicarea mea publică pe Facebook?

Pentru a schimba publicul lucrurilor pe care le-ați partajat în cronologie:

  1. Faceți clic pe fotografia de profil din partea dreaptă sus a Facebook.
  2. Derulați în jos până la postarea pe care doriți să o editați.
  3. Faceți clic pe selectorul de public de lângă data sau ora din postare. ...
  4. Selectați un public nou din opțiunile care apar (exemplu: Public, Prieteni, Doar eu).

De ce prietenii mei nu pot distribui postarea mea pe Facebook?

Va trebui să schimbați confidențialitatea postărilor dvs. pentru a le face partajabile. Postările publicate pot fi partajate de toată lumea.

Cum activez butonul Partajare pe grupul meu de Facebook?

De ce lipsește butonul de partajare pe grupul Facebook?

  1. Conectați-vă la contul dvs. de grup Facebook și faceți clic pe „Mai multe”, apoi faceți clic pe „Editați setările grupului”.
  2. Va apărea o fereastră ca mai jos. ...
  3. Când apare imaginea de mai jos, faceți clic pe „Public” și apoi faceți clic pe „Confirmare”.
  4. Acum setările vor fi modificate, iar grupul dvs. va fi cunoscut sub numele de „Grup public”, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

De ce nu pot distribui o postare la povestea mea?

Dacă nu vedeți funcția „Partajați cu povestea” în aplicația dvs., puteți încerca să dezinstalați aplicația, să reporniți telefonul și apoi să îl instalați din nou..

De ce sunt blocat să împărtășesc postări pe Facebook?

Blocările temporare de la partajarea postărilor pe Facebook se pot întâmpla dacă: Ați postat multe într-un timp scurt. Postări comune care au fost marcate ca nedorite. Am trimis ceva care contravine standardelor noastre comunitare.

Cum dezactivez partajarea?

Veți vedea fișierul în „Partajat cu mine”.
...
Opriți partajarea unui fișier

  1. Deschideți ecranul de pornire pentru Google Drive, Google Docs, Foi de calcul Google sau Prezentări Google.
  2. Selectați un fișier sau un folder.
  3. Atinge Partajare sau Partajare .
  4. Găsiți persoana cu care doriți să nu mai partajați.
  5. În dreapta numelui lor, atingeți săgeata în jos. Elimina.
  6. Pentru a salva modificările, atingeți Salvare.

Cine poate distribui postarea mea?

Puteți modifica setările de confidențialitate pentru o postare individuală pe care doriți să o faceți partajabilă, făcând clic pe pictograma „Confidențialitate” de lângă ștampila de timp a postării și selectând „Prieteni” sau „Public”. Selectați „Prieteni” dacă doriți ca prietenii să poată distribui postarea sau selectați „Public” dacă doriți ca cineva să poată vedea postarea.

A eliminat Facebook butonul de partajare?

Răspunsul lui Rick: Prietenii tăi au dreptate, Billy. Facebook a eliminat recent butonul „Distribuiți” din toate postările care nu au nivelurile de confidențialitate setate la „Public”. ... Singura problemă cu acest lucru este că Facebook limitează acum numărul de prieteni care vă pot vedea postările.

Cum elimin butonul de partajare pe Facebook 2020?

Conectați-vă la contul dvs. Facebook, accesați meniul „Cont” și selectați „Setări de confidențialitate”. Accesați secțiunea „Partajare pe Facebook” și faceți clic pe linkul „Personalizați setările” din partea de jos. Accesați secțiunea „Lucruri pe care alții le împărtășesc” și editați setările pe care doriți să le modificați.